Uloga akupunkture u povećanju uspješnosti IVF postupka(postupak umjetne oplodnje)

IVF Akupunktura

Uloga akupunkture u povećanju uspješnosti IVF postupka(postupak umjetne oplodnje)

Uloga akupunkture u povećanju uspješnosti IVF postupka(postupak umjetne oplodnje) Postupak akupunkturom djeluje na način da[…]

Uloga akupunkture u povećanju uspješnosti IVF postupka
(postupak umjetne oplodnje)

Postupak akupunkturom djeluje na način da se povećava protok krvi kroz jajnike i maternicu u cilju zadebljanja endometrija da bi oplođeno jajašce ili zametak kod IVF postupka imao veće šanse pravilno se prehraniti i održati do kraja trudnoće…

U našem centru imamo izuzetno dobre rezultate u tretiranju akupunkturom i kineskom biljnom medicinom ženske i muške neplodnosti i povećanju uspješnosti IVF postupka. Upravo je to područje uža specijalizacija te ujedno i strast doktorice Švaganović jer malo se toga u životu može usporediti sa srećom i zadovoljstvo koje vas ispunjava kada osjetite i svjedočite beskrajnoj sreći koju donosi rođenje djeteta.

Cilj tretmana je stvoriti uvjete da žena zatrudni, zadrži trudnoću i donese na svijet zdravo dijete.

Postupak akupunkturom djeluje na način da se povećava protok krvi kroz jajnike i maternicu u cilju zadebljanja endometrija da bi oplođeno jajašce ili zametak kod IVF postupka imao veće šanse pravilno se prehraniti i održati do kraja trudnoće.

Nježni protok energije Qi kroz tijelo balansira duhovno, emocionalno, mentalno i tjelesno stanje i time se stvara preduvjet otklanjanju hormona stresa odgovornog za neplodnost.

Također se povisuje razina endorfina, što dovodi do oslobađanja GnRH (gonadotropin-rilizing hormona) iz hipotalamusa, a to inducira oslobađanje FSH (folikul-stimulirajuć hormon) i LH (luteinizirajući hormon).

Balansira se razina estradiola (E2) i progesterona u plazmi te se normalizira osovina hipotalamus – pituitarna žljiezda – ovarij.

Comments are closed